Vassleprotein mot Diabetes typ 2

 

Självläkandets historia äro ännu icke förbi!

Många rapporter flyter in att även vi såsom tillfettat oss diabetes typ – 2 på grund av grundlöst leverne, allmän aptit på födoämnen och i övrigt med kroppen i relativ stillhet ändock kan se framåt i livet och ha visst hopp.

Vassleprotein verkar nämligen vara fullt jämförbart med medicinering när det gäller just diabetes typ 2. Är det bara att springa till proteinshopparna nu eller finns det anledning till skarp misstro? Har faktiskt ingen aning men källorna verkar ju trovärdiga.

Det verkar finnas en rad väldigt informativa källor om Whey helt utan en massa företagstyckanden om sina egna produkter. Bland annat Vassleprotein och Protein Whey och den relativt nya sidan Whey Proteinpulver. Bildenra tilltalar dessutom er fetprins.

vassleproteinpulver fakta

Whey kan bekämpa fetma och diabetes typ 2

Whey Protein ger stora metabola effekter

I en nyligen publicerad rapport med det långa namnet ”Biochemical and metabolic mechanisms by which dietary whey protein may combat obesity and Type 2 diabetes” visas att det metabola syndromet med övervikt och diabetes typ-2 förefaller kunna mildras i symtomatologi och omfattning via en regelbunden konsumtion av Whey protein. Effektvägarna är flera, från att öka mättnadskänslan, öka termogenesis d.v.s. kroppens produktion av värme samt via en rad andra potentieringar av molekylära funktionsvägar exempelvis så visar Proteinet Whey(vassleprotein) upp en glukossänkande och insulinotropisk effekt samt påverkar det kraftfulla reglersystemet

..

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Övrigt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.